Xavier Ollés

Tot va començar quan als catorze anys em van donar un massatge per unes dolències d’esquena que tenia. La qüestió és que em va agradar aquell tractament i, des d’aquell instant, em vaig interessar pel món de la fisioteràpia. Vaig aprendre poc a poc fent massatges a familiars i amics. Així que, en acabar el meus estudis a l’institut, vaig decidir emprendre Fisioteràpia. Vaig anar alternant la formació universitària amb un treball de caps de setmana al Balneari Broquetas de Caldes de Montbui. En acabar la carrera, vaig començar a treballar a l’Institut Català de Reumatologia, on encara col·laboro a dia d'avui. La meva passió pel cos humà i les seves dolències em va portar a interessar-me per l’osteopatia, la teràpia crani sacre, el reiki... I aleshores vaig decidir crear la meva pròpia consulta privada, per poder-me dedicar completament als meus pacients.

Estudis de Fisioteràpia, Osteopatia, Terapia Craneo-Sacra, Reiki.